3 RUMS LÄGENHET – MALAGA/MARBELLA/SPANIEN

Denna lägenhet, belägen i en vacker miljö nära golfbana, erbjuder en mycket stor privat trädgård med trä golv och Bermuda gräs plus en fantastisk utsikt över golfbanan. Byggnaden erbjuder en arkitekt ritad och gemensamma trädgårdar och 2 stora pooler för att friska upp dig själv under varma dagar.

Lägenheten ligger mellan Malaga/Marbella, (Se Karta), och bara 10 minuters promenad till vackra Puerto Banus.

Lägenheten är mycket ljus och luftig och var nyligen fullt renoverad. Den består av ett stort kök med öppen plan med barkök tillgängligt för din frukost. Ett stort vardagsrum med stora fönster och direkt utgång till trädgård, tre badrum samt tre stora sovrum.

Lägenheten har mycket hög kvalitet på utrustning och ligger nära till alla bekvämligheter. Denna lägenhet kommer att attrahera alla golf spelare samtidigt som det är underbart för semester ellr året runt boende där du kan samla dina vänner eller familj för festligheter, grillning eller för att njuta av solen.

Vi rekommenderar dig en snar visning av denna härliga lägenhet i en metropol för kändisar och människor från hela världen !

———————————————————————————————————–

Kontakta Oss För Mer Information: Klicka HÄR

Ange Email adress

Förnamn/Efternamn

Referensnummer:7249069955

Länk till detta köpobjekt med full information sänds till Dig. Du kommer även kunna ta del av vår hemsida med flera köpobjekt som kan passa just Dig

Kontaktinformation med vår mäklare, besöks-resor med mera …

… Email problem! Kopiera och klistra denna adress: capi_trade@yahoo.com

Leave a comment